Ingredience:
1 balení Perfect Dish
800 g zadního hovězího masa na kostky
asi 50 g čerstvého zázvoru
2 lžíce hladké mouky
2 lžíce olivového oleje
1 chilli paprička
asi 1 litr hovězího vývaru
mořská sůl
čerstvě namletý pepř
čerstvý koriandr na ozdobu
Postup:
Připravíme si maso na kostky a zázvor na nudličky. Rozehřejeme olej, přidáme zázvor a necháme jen chvilku osmahnout. Poté přidáme na kostky nakrájené maso a mícháme než se maso zatáhne. Přidáme mouku a ještě chvíli mícháme a odškrabujeme ze dna, aby se nepřipálila. Zalijeme hovězím vývarem, přidáme sůl a čerstvě namletý pepř a necháme pod pokličkou dusit, dokud maso nebude měkké, podle chuti přidáme nakrájenou chilli papričku. Perfect Dish důkladně propláchneme horkou a pak studenou vodou a řádně okapeme. Dáme ohřát na dvě minuty do mikrovlnné trouby a servírujeme na talíř, podáváme s masem a omáčkou ozdobené chilli papričkou