Hodnocení obchodu

4,9 364 hodnocení
Přidat hodnocení
5
343x
4
15x
3
2x
2
2x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 11.12.2015
+ Rychlost druhý pracovni den po objednani
- Nevim mozna stranky

Neváhejte mate-li vybrano
Avatar autora | 10.12.2015
Nakupuji v tomto obchodě opakovaně, nepravidelně (vždy po vyčerpání předešlé zásilky). S kvalitou i cenou produktů a s rychlým vyřízením objednávky jsem byl vždy zcela spokojen. Obchod doporučuji.
Avatar autora | 8.12.2015
+ Velký výběr
+ Dobré ceny
+ Jednoduché objednávání

Doporučuji všem
Avatar autora | 2.12.2015
+ nemusím shánět produkty po lékárnách
+ výhodnější cena

Výhodný nákup
Avatar autora | 30.11.2015
+ cena
+ rychlost
+ ochota

doporučuji, rychlá komunikace, rychlé vyřízení
Avatar autora | 30.11.2015
+ rozumné ceny

Ochota, vstřícnost a dobrá rada jak výhodně nakoupit. Vítám i upozornění na případné akce v e-mailu.
Avatar autora | 26.11.2015
+ Ceny
- nic

Vse jak ma byt.
Avatar autora (Administrátor) 23.5.2022
Děkujeme.
Avatar autora | 24.11.2015
+ příznivé ceny vybraných produktů v akčních nabídkách

Mám zájem především o vitaminy Koenzym Q 10 a Omega 3, které má tento obchod v nabídce za příznivé ceny, dále mi vyhovuje možnost osobního převzetí zboží na prodejně.
Avatar autora (Administrátor) 23.5.2022
Děkujeme. Tento měsíc nabízíme za akční cenu vánoční dvojbalení viz. http://eshop.nefdesante.cz/akcni-zbozi/, takže si darujte Koenzym i Omegu pod stromeček : ).
Avatar autora | 22.11.2015
+ Mám pocit, že je mi věnována maximální péče, čehož si velmi vážím
- Nemá slabiny!

Nejlepší obchod tohoto typu na webu
Avatar autora (Administrátor) 23.5.2022
Děkujeme!
Avatar autora | 17.11.2015
+ Naprostá spokojenost,komunikace, rychlost odeslání zboží, prostě jinde doplňky neobjednávám.Děkuji!!!
- Neznám.

Klidně nakupujte.
Avatar autora (Administrátor) 23.5.2022
Děkujeme. Ideální rada pro zákazníky!
Avatar autora | 12.11.2015
+ rychlost a spolehlivost
+ velmi kvalitní produkty a za slušnou cenu
- žádné

doporučuji
Avatar autora (Administrátor) 23.5.2022
Moc děkujeme.
Avatar autora | 5.11.2015
+ Klidnéa perfektní objednání
- ŽÁDNÉ SLABINY NEMÁ

d Distribuce na vysoké ůrovni,jenom způsob a délka doručení přes Ceskou Poštu, to je katastrofa.
Avatar autora (Administrátor) 23.5.2022
Dobrý den. Děkujeme za hodnocení. Doporčujeme vyzkoušet dodání přes Ulozenka.cz či Zásilkomat. Doručení bývá zde mnohdy mnohem pohodlnější.
Avatar autora | 31.10.2015
jsem spokojena
Avatar autora (Administrátor) 23.5.2022
Děkujeme za Vaše hodnocení.

Stránka 19 z 19 , položek celkem: 373