Pyré vyrobené z pečlivě vybraných plodů gravioly té nejvyšší kvality. Šetrná pasterizace zachovává všechny vlastnosti jako chuť čerstvě vymačkaného ovoce gravioly.
100% pasterizované pyré z gravioly s přídavkem vitamínu C
DOPORUČENÉ DÁVKOVÁNÍ: 2 x denně 25 ml (cca 5 lžiček), půl hodiny před jídlem. Balení obsahuje 25 ml odměrný kalíšek.
SLOŽENÍ: Složení a charakteristické látky s výživovým a / nebo fyziologickým účinkem na doporučenou denní dávku 50 ml: pyré z plodů gravioly (Annona muricata), kyselina L-askorbová (vitamin C) 120 mg, tj 150 % RHP *, RHP = referenční hodnota příjmu.
SKLADOVÁNÍ: Skladujte v suchu při teplotě do 25 ̊C a chraňte před přímým slunečním zářením a mrazem. Po otevření uchovávejte v lednici v původním obalu do spotřebování obsahu, maximálně 21 dní. Před použitím protřepejte.
Vzhledem k obsahu přírodních složek - barva, vůně a chuť jednotlivých šarží se mohou lišit. Může se vytvořit přirozená usazenina.
Nemá to žádný vliv na kvalitu a účinek produktu.
UPOZORNĚNÍ: Výrobek není určen pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Neužívejte v případě přecitlivosti na jakoukoli složku výrobku.
DISTRIBUTOR PRO ČR: Nef de Santé, a.s., Kafkova 1676/22, 160 00 Praha 6,
Česká republika, www.nefdesante.cz, +420 222 985 825

Vitamín D3 (cholekalciferol) patří mezi vitamíny rozpustné v tucích a jde o jednu z nejdůležitějších forem ze skupiny vitamínů D. Jeho zdrojem je především sluneční záření, díky kterému se vitamín vytváří v pokožce. V naší zeměpisné oblasti je to však možné jen v období od května do září, ale zejména u osob s tmavší pletí a u starších lidí se suchou pokožkou se tvoří jen v malém množství. Částečně ho přijímáme také v potravinách živočišného původu, jako je rybí tuk, játra, žloutky a mléko.



Imunitní systém člověka zajišťuje obranu lidského organismu před různými parazitickými organismy (bakterie, viry, houby, parazitičtí červi a prvoci atd.). Imunitní reakce je reakce organismu na přítomnost antigenu - chemická nebo tělísková struktura vyvolávající imunitní reakci. Může jím být cizorodý patogen, nebo i buňky vlastního organismu, jak je tomu při některých autoimunitních onemocněních. Imunitu můžeme dělit jednak podle doby nástupu a specifičnosti (Specifická X Nespecifická imunita) a hlavního mechanizmu (Protilátková X Buněčná imunita). Buněčnou složku imunity tvoří bílé krvinky - neboli leukocyty. Průměrné množství leukocytů u dospělého člověka je 4-9.109/l krve a to u obou pohlaví. Zvýšený počet může signalizovat infekční onemocnění.