Pikantní hovězí maso na zázvoru s Perfect Dish

 

recept pikantni hovezi

Ingredience:

1 balení Perfect Dish 

800 g zadního hovězího masa na kostky

asi 50 g čerstvého zázvoru

2 lžíce hladké mouky

2 lžíce olivového oleje

1 chilli paprička

asi 1 litr hovězího vývaru

mořská sůl

čerstvě namletý pepř

čerstvý koriandr na ozdobu

Postup:

Připravíme si maso na kostky a zázvor na nudličky. Rozehřejeme olej, přidáme zázvor a necháme jen chvilku osmahnout. Poté přidáme na kostky nakrájené maso a mícháme než se maso zatáhne. Přidáme mouku a ještě chvíli mícháme a odškrabujeme ze dna, aby se nepřipálila. Zalijeme hovězím vývarem, přidáme sůl a čerstvě namletý pepř a necháme pod pokličkou dusit, dokud maso nebude měkké, podle chuti přidáme nakrájenou chilli papričku. Perfect Dish důkladně propláchneme horkou a pak studenou vodou a řádně okapeme. Dáme ohřát na dvě minuty do mikrovlnné trouby a servírujeme na talíř, podáváme s masem a omáčkou ozdobené chilli papričkou

 

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.